Diensten

 

 

Onze missie: ‘Als strategisch partner voor zorgorganisaties, streven naar langdurige samenwerkingen, door te innoveren en als totaalleverancier in te spelen op de ontwikkelingen in de markt en de behoefte van de mens in de zorg.'

Wij pretenderen overigens niet zomaar dat we totaalleverancier voor zorgend Nederland zijn. Vanaf de start in 2007 hebben wij continue gewerkt aan het ontwikkelen en optimaliseren van onze diensten. Dit deden wij in samenwerking met ons grootste kapitaal, onze klanten. Hun wensen werden steeds vertaald in ons bedrijfsconcept.

We mogen met gepaste trots melden dat wij in onze missie zijn geslaagd maar dat we hier continue mee bezig blijven. Onze visie voor de toekomst is: 'De budgetten voor de zorg maximaal inzetten voor diegene die zorg nodig hebben door de kosten van ondersteunende diensten en producten zoveel mogelijk te beperken en zorgprofessionals te ontzorgen in het bestelproces.' 

Wilt u weten welke diensten wij bieden? Neemt u dan gerust contact met ons op.

Zorg is onze uitdaging!

 

 

 • Totaalleverancier voor Zorgend Nederland

  Door een variëteit aan leveranciers kunnen wij alle medische hulpmiddelen leveren, onafhankelijk van merk en fabrikant. U vindt bij ons alles onder een dak. 

  Lees meer
 • Maatwerk en oplossingsgericht

  Vivas Medica levert op maat. Wat u wenst, leveren wij en daarbij denken we niet in problemen, maar in oplossingen.

  Lees meer
 • Kostenbesparend

  Door een internationaal netwerk aan leveranciers putten we uit een gigantisch assortiment aan producten. Zo kunnen we op veel middelen besparen.

  Lees meer
 • Vernuft softwaresysteem voor prompte levering

  Ons vernuft softwaresysteem zorgt voor een perfecte routing vanuit ons magazijn naar uw locatie. Uw hulpmiddelen liggen in ons 'warehouse' opgeslagen en worden binnen 24 uur aan de locatie geleverd. Korte lijnen, snelle service en kostenbesparend.

  Lees meer
 • Onze klanten

  Viva Medica levert aan verpleeg- en zorginstellingen, ziekenhuizen, huisarts- en fysiotherapiepraktijken alsmede particuliere patiënten.

  Lees meer
 • Investeringsgoederen

  Bij de aanschaf van investeringsgoederen zijn niet alleen kwaliteit en prijs belangrijke uitgangspunten. Bijkomende kosten voor service en onderhoud gedurende de gehele afschrijvingstermijn bepalen in grote mate de totale kosten van de goederen.

  Lees meer
 • Medisch apparatuur en hulpmiddelen

  Heeft u dringend medisch apparatuur nodig, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Van bloeddrukmeter tot ECG-toestel en van INR-meter tot zuurstofconcentrator of infuuspomp.

  Lees meer
 • Veiligheid voorop!

  Een verantwoord gebruik van apparaten en toestellen is een eerste veiligheidsvereiste. Regelmatige inspectie van toestellen en apparaten draagt bij aan een veilig gebruik ervan. Wettelijk gezien bestaan hiervoor geen richtlijnen. De Stichting Garantiekeurmerk Hulpmiddelen (StigaH) heeft een inspectieformulier ontwikkeld om cruciale punten te inspecteren. Om StiGaH te citeren: ‘Het Stigah Keurmerk vermindert het risico op ongevallen en vergroot de veiligheid aantoonbaar.’

  Lees meer
 • ADL hulpmiddelen

  Als ‘Totaalleverancier voor zorgend Nederland’ voeren wij een totaalassortiment aan Algemene Dagelijkse Levensverrichtingen (ADL) hulpmiddelen die het leven aangenamer en gemakkelijker maken.

  Lees meer