Kostenbesparend

Door een internationaal netwerk aan leveranciers putten we uit een gigantisch assortiment aan producten. Zo kunnen we op veel middelen besparen. Misschien vraagt u zich toch nog af of u niet teveel betaalt voor uw producten, want iedere euro telt.

Is het nog haalbaar om kosten te besparen?

Wij denken van wel! Wij nodigen u graag uit met ons van gedachten te wisselen over hoe u ons concept kunt gebruiken om uw doelstelling te realiseren. Vivas Medica is sinds de start voortdurend bezig om haar unieke inkoopconcept te perfectioneren. Onze belangrijkste pijlers zijn: kwaliteit, service, garantie, snelle leveringen, korte en duidelijke communicatie plus een scherpe prijs. U, onze klant, bepaalt de richting! 

Zijn wij met ieder product zo veel goedkoper?

Niet met alle, maar wel met heel veel producten.

Hoe kunt u dan toch kosten besparen?

Wij putten uit een enorm assortiment. Wij kunnen haast alle producten leveren, van origineel tot en met verschillende alternatieven. Soms is een alternatief product zelfs beter. Doordat u dan zelf niet hoeft uit te wijken naar een andere leverancier, bespaart u weer op de eigen administratiekosten.

Wij nodigen u uit met ons te kijken naar wat wij voor u en/of uw instelling kunnen betekenen. Maakt u daarvoor gerust eens een afspraak met ons